fbpx
Înregistrare
Meniu
ÎNTREABĂ-L PE CHINOLOG

Fiind un voluntar care lucrează în proiecte cu animale, este foarte important să poți să te comporți corect cu ei, să știi ce poți face și ce nu merită.

20 ianuarie, un filmolog cu experiență Irina Myshka a petrecut cu voluntari mult-așteptatul Training-instruire privind tratamentul câinilor, care a fost numit „întreabă de la un chinolog”.

Irina a menționat subiecte importante, cum ar fi particularitățile caracterului câinilor, plimbarea corectă și educația în general. De asemenea, ea a ajutat la analiza particularităților comportamentului prietenilor noștri cu patru picioare și modul în care acestea și starea lor de spirit sunt influențate de gesturile și intonația noastră

Băieții au întrebat-o pe Irina întrebările de interes, împreună am dezasamblat diferite situații care au loc în timpul comunicării noastre cu animalele. Întâlnirea sa dovedit educativă, utilă și foarte interesantă!

Și cel mai important, pe 25 ianuarie voluntarii au aplicat deja cunoștințele dobândite în practică în timpul plecării la orfelinatul „Zorka”, or. Cricova, în cadrul proiectului ” dă-i Laba!”.

Suntem extrem de recunoscători Irinei mouse, pentru cooperarea și dorința ei de a ajuta proiectul nostru. Dă-Mi Laba!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00