fbpx
Înregistrare
Meniu
Întâlniri “КультПроСвет”

Centrul Republican de voluntariat are întotdeauna grijă de vârstnici. În ritmul obișnuit al muncii, organizăm întâlniri pentru ei, îi ajutăm pe toți bunicii necesari. Voluntarii noștri se întâlnesc în mod regulat și se întâlnesc cu vârstnici. În cadrul proiectelor funcționează prietenia prin telefon, precum și se formează perechi de voluntari + vârstnici, care merg împreună, merg la cumpărături, întâlnesc Shabbatul.

În legătură cu situația creată, am trecut la modul de voluntariat virtual. Desigur, oferim, de asemenea, seturi de produse alimentare în vârstă, prânzuri fierbinți, necesități zilnice, voluntarii livrează medicamente, iau rețete pentru ei în acest timp dificil.

Dar întâlnirile noastre sunt acum online. În zilele de luni, la ora 16:00, are loc întâlnirea “Очумелые ручки” – o întâlnire de master-class-uri pentru a face lucruri interesante, pentru o comunicare plăcută. Voluntarii se desfășoară cu gimnastica degetului în vârstă, se ocupă de lucrul manual, cu scopul de a dezvolta abilitățile motorii fine ale mâinilor.

În zilele de miercuri, la ora 16:00, avem întrevederi cu “КультПроСвет” – împreună citim / discutăm diverse lucrări literare, vârstnicii, de asemenea, împărtășesc cu noi lucrările lor (literare, cântece), de asemenea, on-line. Recent, ca parte a întâlnirilor, am vorbit despre lucrările lui satira, am citit povestiri pline de umor și glume literare scurte, am râs foarte mult. De asemenea, am avut o întâlnire în care ne-am întâlnit cu creația actriței Audrey Hepburn, am vorbit despre biografia ei, am discutat despre cinematografia modernă și arta teatrală.

Vineri, la ora 16:00, voluntarii și vârstnicii întâlnesc împreună Shabbat online-aprindem împreună lumânări Shabbat, păstrăm tradițiile, citim pilde, vorbim despre istorie și obiceiuri. Acestea sunt întotdeauna cele mai calde și mai sufletești întâlniri care sunt deosebit de plăcute, atât pentru virstnici, cât și pentru voluntari.

      Alăturați-vă întâlnirile noastre online, vă asigur că vă vor oferi o mulțime de emoții calde și, de asemenea, ajutați-vă să vă conectați la programele noastre pentru bunicii dvs., care sunt exact ceea ce ne place. Pentru informații detaliate, contactați coordonatorul nostru Olga Korzhenkova.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00