fbpx
Înregistrare
Meniu
Informații generale

Centrul Republican al Voluntarilor

Cine suntem?
Pentru a rezolva o problemă trebuie să ne poziționăm la un nivel mai sus ca ea. Singur să facem asta uneori este greu sau chiar imposibil. Centrul Republican al Voluntarilor este platforma unde oamenii simpli și organizațiile se pot găsi unul pe altul pentru ca împreună să găsim soluția. Împreună noi ajutăm oamenii în vârstă și copiii, mamele singure și familiile cu mulți copii, frații noștri mai mici și parcurile capitalei.

Cum lucrăm?
Voluntarii noștri sunt uniți pentru un simplu scop – să ajutăm necondiționat pe acei care într-adevăr au nevoie de aceasta. De fapt recunoștința pe care o primim înapoi este recompensa noastră și confirmarea că am făcut totul corect.
Trainingurile și seminarele ce au loc permit voluntarilor să facă schimb de idei și să creeze noi proiecte. Psihologii, jurnaliștii, doctorii și pictorii – toți ei se împart cu voluntarii noștri cu experiența lor, astfel, să spunem așa, crește eficiența lor.

Cine poate deveni voluntar?
Indiferent de sex, naționalitate și alte criterii – absolut orice dorit poate deveni voluntar. Tot ce este necesar pentru aceasta – dorința voastră de a schimba lumea înconjurătoare spre bine. De ce proiect nu v-ați lua, puteți fi sigur, că voi întotdeauna veți fi auzit în centrul nostru al voluntarilor. Noi întotdeauna promovăm inițiativa ce este îndreptată spre ajutorul celor din jur.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00