fbpx
Înregistrare
Meniu
Încurajarea voluntarilor pentru a ajuta la socializarea vârstnicilor și pentru a depăși singurătatea

Voluntarii Centrului nostru sunt oameni cu inimi surprinzător de bune, care doresc să-i ajute pe cei care au nevoie de ea. Și linia de jos este că ei fac cu adevărat acest lucru absolut gratuit, fără a cere nimic în schimb.

Centrul Republican de voluntariat este extrem de recunoscător tuturor celor care promovează activitatea de voluntariat în țara noastră și încearcă să vă mulțumească, prieteni, să încurajeze și să dea bine în schimb.

Vineri, 22 noiembrie, participanți activi la programe concepute pentru a ajuta la socializare a persoanelor în etate și depăși singurătatea, împreună cu voluntarii proiectului au vizitat ГМДТ „DE pe strada Trandafirilor ” și au vizionat spectacolul „Lady Macbeth of the Mtsensk District” pe baza a produsului. Nikolai Leskov în stabilirea de artist Emerit al Iurii Harlemin.

A fost o seară minunată care a mulțumit, inspirat și a dat o plăcere incredibilă prietenilor noștri deja foarte apropiați. Împărtășind impresia, toată lumea a lăudat spectacolul și a admirat jocul actorilor.

Serile de încurajare sunt întotdeauna o distracție excelentă, pentru că ne întâlnim destul de într-un cadru informal și suntem întotdeauna ocupați cu ceva fascinant și interesant. Prin urmare, încurajăm nu numai voluntarii, ci și vârstnicii activi care participă la activitățile noastre educaționale, participă la viața comunității și a orașului, nu se obosesc să împărtășească cu tinerii experiența și profesionalismul lor de viață.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00