fbpx
Înregistrare
Meniu
Iarmarocul posturilor vacante de voluntariat 2017

Pe 11 noiembrie a avut loc mult așteptatul Iarmaroc a posturilor vacante de voluntariat! De data aceasta, acest eveniment a avut loc într-o atmosferă calmă și plăcută la o ceașcă de cafea aromată și gogoși delicioși. Ne-am situat în două zone a cafenelei DC Donuts&Coffee.

În sala principală, voluntarii au vorbit despre proiectele active în domeniul ajutorării persoanelor în vârstă, copiilor, animalelor, protecției mediului, precum și despre evenimentele de masă. În altă cameră, am organizat o clasă master class pentru a face pătucuri pentru pisici și câini cu Irina CheprazovaAnișoara Bezărău a ținut o lecție la tema «Voluntariatul în lege» în două limbi, și trei dintre voluntarii noștri permanenți și-au împărtășit istoriile personale cu vizitatorii. Oaspeții noștri au aflat despre sentimentele pe care le simte voluntarul, de la Alexandra PtițaIrena Pocladova a distrus miturile despre caritate, iar Lisnic Constantin a povestit cum voluntariatul poate intra brusc în viața ta.

Mulți dintre oaspeții noștri au dorit să rămână mai aproape de noi și chiar s-au înscris în mai multe proiecte. În curând se vor alătura echipei noastre! Urmăriți știrile pentru a nu pierde informații despre cele mai apropiate proiecte!
#rvc #Fair2017 #volunteercenter #RVCfair #teamRVC

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00