fbpx
Înregistrare
Meniu
Healthy Vitamin Box – proect nou!

Healthy Vitamin Box este un proiect de voluntariat social menit să ajute persoanele în vârstă cu venituri reduse și familiile din comunitate să ofere lunar un coș alimentar.

Tendința de a mânca sănătos câștigă avânt în întreaga lume în fiecare an. Capacitatea de a combina în mod corespunzător alimentele și de a folosi varietate în dieta ta ajută la menținerea sănătății corpului tău.

Scopul proiectului Healthy Vitamin Box este în primul rând să ofere asistență alimentară sănătoasă persoanelor în vârstă nevoiașe și familiilor cu risc din comunitate prin interacțiunea cu organizațiile locale partenere și producătorii de alimente proaspete, preambalate și conservate, precum și furnizarea clienților cu un proiect de sprijin profesional și educație în domeniul creării unei diete echilibrate și sezoniere.

Legumele și fructele proaspete ar trebui să fie cel puțin 60% din cutia alimentară. Cu cât apar mai puțini pași de procesare, cu atât produsul păstrează proprietăți mai utile.

Ideea principală a proiectului este parteneriatul cu producătorii locali de legume și fructe proaspete, fabrici și producători, magazine sănătoase de marcă și specialiști în nutriție. Partenerilor li se oferă posibilitatea de a oferi asistență voluntară în producție / magazin / seră, în schimbul unei aprovizionări lunare cu alimente pentru 50 de clienți ai proiectului.

Căutăm voluntari pentru care un stil de viață sănătos este un stil de viață!

 

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00