fbpx
Înregistrare
Meniu
Hanuka Pre Party

În această duminică, evenimentul Hanukkah Pre Party a reunit atât seniori, cât și familii, voluntari și tineri. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, în interiorul zidurilor native ale Centrului Cultural, împreună am aflat mai multe despre sărbătoarea Hanukkah, tradițiile și obiceiurile sale. Adulții, despre Hanukkah și despre miracolul sărbătorii, a spus rabinul Comunității Evreiești Rav Shimshon Isakson. Copiii au avut propriul program pe același subiect.

În plus, toți împreună am participat la diferite clase de master: decorați gogoși, decorați lumânări, creați savivon și cărți de vacanță, în plus, învățați cântece, lucrați cu versuri despre rugăciunile de vacanță.

Un program interesant nu numai că a atras toți participanții, dar, de asemenea, a dat posibilitatea de a descoperi o mulțime de noi

Și, de asemenea, în această zi, am aprins solemn prima lumânare Hanukkah pe o stradă pietonală.
La sfârșitul evenimentului, voluntarii au dus gogoși și cărți poștale cu felicitări persoanelor în vârstă singure din comunitatea noastră.

Mulțumim tuturor celor care au venit la noi în această duminică, care ne-au împărtășit bucuria și pozitivitatea, care ne-au cunoscut și ne-au pregătit pentru Hanukkah!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00