fbpx
Înregistrare
Meniu
Global Day 2017

După cum se știe, cunoașterea este putere. Iar această putere trebuie transferată de la o persoană la alta. Pentru aceasta avem o zi specială – Ziua internațională a cunoștințelor evreiești. Anul acesta a avut loc pe 12 noiembrie. În această zi în CCE ”КЕДЕМ” au avut loc 16 diverse ateliere și lecții la tema ”Frumusețea și urâțenia”. Oaspeții evenimentului au fost invitați să vorbească despre manifestarea frumuseții în cultura evreiască, să lucreze la imaginea lor, la aspectul exterior și intern.

De asemenea, arta nu a rămas în urmă! Pentru vizitatori, s-au organizat ateliere de artă cu ceramică, fabricarea de insigne și broșe din lemn și flori.

Ei bine, ce frumusețe fără o nutriție adecvată? În lista de cursuri a fost, de asemenea, o lecție „Suntem ceea ce mâncăm” și o clasă culinară la tema preparăii desertului din lapte.

Mulțumim lectorilor noștri: Daniel Muntean, Ganna SavchenkoJulie CozlencoDiana Iularji-Iurna și Maria Babii, Daria BobocArina Hrustitskaya și Ana Panico, Lora ZuevaIvan PrividiucIlana TendlerNastya DoroshevaMarina Gorobets și Iurii Oganesean, Iana Portnaia și Denis Volitman, Alina Șișchina, Revekka SafronovaOlga SivacEkaterina Didyk! De asemenea, exprimăm mulțumiri față de membrii Clubului de Tineret Haverim pentru un program minunat pentru copii: Olga CaravaevSasha DaniliucKarina Kim și Eva Stupka.

Iar piesa „Neștiilă și prietenii său” de la  Teatrul „De pe strada Trandafirilor” a devenit un sfârșit perfect al zilei!

Suntem siguri că Ziua Cunoașterii va rămâne în amintiri ca ceva special! Vă așteptăm anul viitor pentru noi cunoștințe!
#rvc #rvcmd #moldova #globalday #jewishlearning #volunteers

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00