fbpx
Înregistrare
Meniu
Finalul seminarului BE.DO.HAVE.

Prieteni, din nou cu mare bucurie, împărtășim împreună cu dvs. succesele, știrile și realizările noastre! Pe 10 martie a fost sfârşitul seminarului în cadrul proiectului  BE.DO.HAVE 2018!

Vă amintim că școala de vară BE.DO.HAVE a avut un mare succes, absolvenții săi au creat deja propriile proiecte și le-au dezvoltat activ!

Dar nu ne vom opri aici! Vrem să ne îmbunătățim!

Și în ultimul seminar FINAL au participat 7 echipe de proiecte ale căror idei au fost dezvoltate în cadrul școlii de vară. Am rezumat rezultatele ciclului și am analizat activitatea proiectelor, am revenit la obiectivele stabilite inițial și am analizat dezavantajele și meritele tuturor proiectelor. Aceasta este o lucrare foarte utilă, care vă ajută să priviți proiectele și munca lor ca și cum ar fi de sus, să înțelegeți ce trebuie adăugat, la ce să acordați mai multă atenție și ce, dimpotrivă, să excludeți.

Dar cel mai important lucru este că la acest seminar fiecare proiect a primit un certificat care atestă că de acum înainte este un proiect pe termen lung al RVC!  Și, bineînțeles, toți își continuă munca!

Suntem mândri de tineri și succesul lor! Dorim să continuăm să vă deplasăm spre obiectivele dvs.! Dorim dezvoltarea și prosperitatea proiectelor!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00