fbpx
Înregistrare
Meniu
Felicitări veteranilor cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei

La 23 februarie voluntarii proiectului ”Originile milei” împreună cu Hesed Yehuda au felicitat veteranii celui de-al Doilea Razboi Mondial cu Ziua Apărătorului Patriei. În comunitatea evreiască au rămas doar 18 veterani. Din păcate eroii războiului se duc repede din viață lăsându-ne istorii despre faptele sale și faptele eroice a tovarășilor săi. Una din multiplele motive de ce voluntarii iubesc să meargă în vizită la persoanele în vârstă – sunt povestioarele lor despre viața din timpul războiului, despre victorie și sentimentul principal ce îi ajuta să treacă peste toate greutățile – despre iubirea Patriei. Ei ajută voluntarii să prețuiască viața și să fie mulțumiți pentru salvarea lor. În război au luptat toți – și femei, și bărbați, și bătrâni, și tineri plini de puteri. Cineva din ei nu au trăit până la Ziua Victoriei dar istoriile lor pentru totdeauna vor rămâne în memoria omenirii.

Felicităm toți militarii și veteranii cu acestă mare sărbătoare și dorim ca voi niciodată să nu fiți în situația de a apăra Patria sa în timpul războiului.

Fiți îndrăzneți, încrezuți în sine, cu spirit puternic cum au fost strămoșii noștri și să fiți capabili să vă protejați pe voi și pe cei apropiați!

#rvc #rvcmd #volunteers #volunteering #elderly #war #holiday #23february

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00