fbpx
Înregistrare
Meniu
Expoziția   „Trecutul e acum”

    „Trecutul e acum” – este expoziția foto ce sparge orice stereotip al vârstei, impunând autoiubire și plăcere, învâțând a trăi <altfel>, aseară a avut loc la Shopping Center MallDova. Toată seara am întâlnit vizitatori și ne-am distrat împreună.

Pe fotografii – vârstnicii, care au hotărât să facă un super-experiment împreună cu noi – un joc al vremii! Sunt impresionant, nemaipomenite emoții care îți dau puteri și emoții frumoase.

„Trecutul e acum” – este un proiect unic, care, după cum am menționat mai sus, este internațional. Ideea de a-l crea a apărut în orașul Harikove (Ucraina), iar acuma expoziția a avut loc în capitala noastră Chișinău, iar următoarea va avea loc în orașul Brianske (Rusia). Se schimbă orașele, se schimbă țările, se schimbă chiar și modelele, însă ideea rămâne neschimbată – demonstrând, că vârsta nu e o sentiță, o limită, ci doar o cifră. Pentru că bâtrânii pot fi tineri în suflet și asta e important! La fel, e interesant că stilul fotografiilor e același în toate orașele, deoarece lucrează doar un singur fotograf!

Noi am prezentat fotografiile – unde vârstnicii erau îmbrăcați casual și unde deja stiliștii le-au schimbat complet look-ul, iar rezultatele sunt fenomenale! Minciuna timpului, câtă bucurie și energie, strălucirea ochilor – fotografiile „până la” și „după” demonstreaz[ acest lucru! Timpul, vârsta – sunt doar niște cifre, iar eroii noștri au demonstart asta! Ei totuși au venit seara să se privească în fotografii și suntem foarte bucuroși că le-au plăcut!

În afară de fotografii frumoase, la expoziție puteai să încerci ochelarii realității virtuale, care apropo la fel le-au plăcut tuturor bătrânilor. Oaspeții au așteptat jocurile moderne ca „Djanga” sau „Memory”, gustări, daruri în calitate de abțipilduri cu bătrânii și desene cu hna. Evenimentul a fost foarte reușit și pritenos – două genrații s-au unit și au petrecut minunat timupul împreună – e un rezultat nemaipomenit de bun, pe care îl așteptam!

Mulțumiri tuturor, care au ajutat la organizarea acestui proiect! Mulțumiri stiliștilor  magazinului Mesto! Organizatorului proiectului, pentru incredibila idee, fotografului, care a muncit asupra fotoexpoziției. Tuturor , care au participat la proiect și celor care ne-au vizitat!+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00