Înregistrare
Meniu
Echipă
Milisia
Cușnir
Milisia Cușnir
Milisia Cușnir

Milisia este coordonatorul Direcției îngrijire la domiciliu în cadrul proiectului Originile Milei.

Mă ocup de toate proiectele care urmăresc să ajute persoanele în vârstă la domiciliu. Ar putea fi cumpărarea de produse,tunsoare, întâlnirea Shabbat. În afara muncii, sunt o elevă a Liceului cu părtinire estetică.
Îmi place arta în toate manifestările sale, Îmi place să fac sport, să mă uit la mine, îmi place să studiez istoria,dar nu cea pe care o învățăm la școală, ci ceva cu adevărat fascinant. De exemplu, personalități istorice interesante.


Sunt inspirată de un citat din Cartea lui Stace Kramer: „Suntem îndrăgostiți de libertatea noastră. Suntem fugari de noi înșine. Suntem în căutarea speranței și fericirii. Suntem fericiți și liberi.”

Corjuncova
Olga
Corjuncova Olga
Corjuncova Olga coordonatorul proiectului Originile Milei

Olga – absolventă a Universității slavene cu o diplomă în Actrița Teatrului și Cinematografelor Dramatice. Timp de mai mult de 10 ani a predat discursul de teatru și abilitățile de actorie la Liceul teatral. Iubește și apreciază foarte mult comunicarea în direct – care atît de mult lipște în lumea modernă a mesajelor și a SMS-urilor, așa că își dedică tot timpul acestui lucru. Ea trăiește conform principiului – Omul are nevoie de un om.

Hobby-uri: inspirată de muzică, teatru, cinema, melci și girafe


e-mail: [email protected]

mob: +37369020369

office: (022) 509646

Irina
Gheorghelas
Irina Gheorghelas
Irina Gheorghelas coordonator de proiecte

Irina – a absolvit liceul Stefan cel Mare. După aceea, a început studiile în Universitatea Tehnică din Moldova, departamentul de Design Industrial, unde studiază și în prezent. La moment deține funcția de coordonator de proiect privind direcțiile de ajutor copiilor, ocrotirea naturii și ajutor animalelor.

Hobby-uri: călătorii, artă, plimbarile de seară


e-mail: irinagheorghelas2@gmail.com

mob: +37369020369

office: (022) 509646

Tetiuşeva
Lina
Tetiuşeva Lina
Tetiuşeva Lina

 

Lina a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Psihologie și Pedagogie, Istorie și Psihologie. Timp de 9 ani a devenit un excelent psiholog, profesor, manager al proiectului „Business School”. Lina este voluntar din 2011 și în acest timp a dat dovadă de  calități precum: responsabilitate, dăruire, onestitate și diligență.

Hobby-uri: lectura, navigarea pe internet, arta


e-mail: [email protected]
mob: 069 378 898

Ludmila
Siomina – Ghițu
Ludmila Siomina – Ghițu
Ludmila Siomina – Ghițu Psiholog

Ludmila —  psiholog, mai mult de 17  ani ajută persoanele care se găsesc în situații dificile: în profesie și în viață, în relație cu partenerul, cu părinții și/sau copiii, la serviciu sau acasă. Ludmila de asemenea este și business trainer. Lucrează cu organizațiile ce sunt înteresate în faptul ca angajaților săi să le fie comfortabil să lucreze.

Hobby-uri: studii, literatură.


e-mail: [email protected]

mob: +37379460287

office: 022509643

Elina
Groisman
Elina Groisman
Elina Groisman Coordonator proiectelor

Elina a absolvit liceul „Alecu Russo”, la moment este studentă a Universității de Stat la facultatea limbilor străine. Timpul ei liber întotdeauna la dedicat voluntariatului în comunitate și iată că deja 2 ani este coordonatoarea proiectelor în cadrul Centrului Republican al Voluntarilor.

Hobby-uri: yoga și dansul.


e-mail: elich_groisman@gmail.com

mob: +37379794858

office: (022) 509643

 

Nicolai
Railean
Nicolai Railean
Nicolai Railean CEO

Nicolai s-a născut și a crescut în Chișinău, a învățat la ASEM la facultatea Turism şi Servicii Hoteliere. A fondat Clubul evreiesc de tineret în cadrul Centrului Cultural ”KEDEM”, unde se ocupa de sutdiile și timpul liber a tinerilor. Încă din clubul de tineret a început să se ocupe cu voluntariatul și deja 5 ani și jumătate se ocupă de crearea și dezvoltarea proiectelor în RVC.

Hobby-uri: cărți, studii, călătorii.


e-mail: [email protected]

mob: +37369020369

office: (022) 509646

fax: (022) 509605