Înregistrare
Meniu
Despre Ziua Faptelor Bune în Moldova

 

În Moldova, Ziua Faptelor Bune se va desfășura deja al treilea an. În acest timp amploarea evenimentului a crescut cu adevărat În 2016 am început cu 300 de voluntari și 20 de acțiuni de voluntariat la Chișinău. În 2017 s-au alăturat 12 orașe din Moldova și 1338 de voluntari, care au participat la 68 de acțiuni. Astfel, în 2018 am stabilit scopul de a atrage 2.000 de persoane și desfășurarea a 100 de acțiuni voluntare în 18 orașe ale țării: Chișinău, Bălți, Tiraspol, Rîbnița, Cahul, Soroca și altele.

În 2018, participanții vor avea ocazia, împreună cu coordonatorii noștri să viziteze un adăpost pentru animale, grădina zoologică, departamentele spitalelor pentru copii și centrul de reabilitare, azilul pentru bătrini, școli-internat, pentru a le acorda rezidenților atenția și grija sa. Voluntarii vor petrece jocuri interactive, cursuri cu privire la creativitate și dansuri pentru bătrâni și copii. În mod tradițional, organizăm și acțiuni de curățare a parcurilor și de sădire a plantelor. Toate acestea reprezintă doar o mică parte din acțiunile care vor avea loc în 18 orașe din Moldova. Înregistrarea pentru participare va fi disponibilă începând cu 1 aprilie. Urmăriți știrile noastre pe www.rvc.md și în grupurile din rețelele de socializare. astfel încât să nu ratați nimic important!

Noi încurajăm companiile să participe la programele corporative. De asemenea, pe 29 aprilie, multe organizații nu numai că vor sponsoriza evenimentul, dar și vor contribui la acțiunile de voluntariat. Printre sponsorii și partenerii noștri suntem bucuroși să marcăm: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, SA „ORHEI-VIT”, NATURALIS, GASTROBAR, OLIVA, SPORTER, JDC, ALVIAGRUP, JACOBASAN, MAKLER, DC Donuts & Coffee și multe altele

Locuitorii Chișinăului sunt așteptați la un festival de neuitat pe strada E. Doga, unde se vor organiza concursuri, târguri, un magazin social, jocuri pentru copii și multe alte. Toată lumea poate să facă o faptă bună nu numai în cadrul acțiunilor, ci și să doneze sânge într-o stație de donație mobilă, să-și scrie o dorință pe peretele binelui sau să cumpere ceva într-un magazin de caritate. Această zi se va încheia cu un concert cu participarea vedetelor și grupurilor de dans moldovenești.

Ziua bunelor fapte nu ar fi atât de renumită în întreaga țară, dacă nu am fi ajutați de mass-media și persoanele publice. Nu ne vom plictisi să le mulțumim pentru ajutorul acordat, pentru răspândirea ideilor noastre și pentru promovarea culturii voluntariatului în țara noastră. Suntem susținuți de: General Media Partner Point, TV 8, TVC 21, RTR Moldova, Afișa, Locals, Antena, Makler, AiF, Autoradio, Hit FM, New Radio, BRW și multe altele.

Dacă încă nu credeți în viitorul voluntariatului în Moldova, veniți pe 29 aprilie pe strada E. Doga pentru a vedea cum se schimbă lumea din jur. Acest eveniment îi umple pe oameni cu energie pozitivă, speranță și îi inspirație. Ziua Faptelor Bune nu va lăsa pe nimeni indiferent!

Informații despre Ziua bunelor fapte în Moldova pe pagina noastră Facebook: Centrul de Voluntariat RVC, pe site-ul www.rvc.md.

Pentru parteneri: 079085134 Alexandra.

 

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00