fbpx
Înregistrare
Meniu
Dă o labă

Întotdeauna spunem că schimbarea începe cu puțin, începe cu tine și cu atitudinea ta față de ceea ce te înconjoară.

Nu ne oprim la ceea ce s-a realizat, vrem să facem lumea un loc mai bun, așa că pe 17 octombrie am desfășurat două campanii de mediu dedicate GDD. Familiile și voluntarii noștri activi, preocupați de starea ecologică a orașului nostru, au mers să curețe parcul de pe Râșcani în cadrul proiectului Chișinău Curat.
Desigur, situația din parc a lăsat de dorit și participanții nu erau pregătiți pentru cantitatea de gunoi care îi aștepta în parc. Nu degeaba se spune „ochilor le este frică, dar mâinile fac”, participanții noștri, inspirați de această declarație, s-au înarmat cu instrumentele necesare și în două ore au reușit să adune peste 70 kg de gunoi rămase. de oameni după ce s-au plimbat în pădure.
Voluntarii care au luat parte la acțiunea noastră au fost uimiți de cantitatea de gunoi, pentru că trebuie să înțelegeți că deșeurile lăsate de oameni (sticle de plastic, pungi de plastic) se descompun de mai bine de 100 de ani. Cu o asemenea atitudine față de natură, în fiecare an va fi din ce în ce mai greu să găsești un colț confortabil și curat în care să poți petrece timp cu familia și prietenii la aer curat.
Bine că datorită voluntarilor parcurile orașului pot deveni mai curate, principalul este că și alții încearcă să mențină curățenia și să aibă grijă de mediu.

Faptele noastre bune nu se termină aici și, așa cum am spus la început, pe 17 octombrie am avut o altă acțiune „Dă-i Lapu”, la care au participat familii și voluntari care iubesc animalele. Toți voluntarii au mers la un adăpost din orașul Cricova, unde locuiesc peste 100 de câini vagabonzi. Participanții noștri au putut nu numai să se joace și să petreacă timp cu animalele, ci și să ajute la îmbunătățirea teritoriului. Toți participanții au fost mulțumiți de această călătorie, pentru că toată lumea a putut să ofere puțină dragoste animalelor care au atâta nevoie de ea.

A face bine nu este deloc greu! Găsește puțin timp liber și vino la Centrul nostru pentru a schimba lumea în bine!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00