fbpx
Înregistrare
Meniu
Cu ce să ne ocupăm copiii în perioada carantinei?

Grădinițele sunt închise în carantină, școlile-închise, toate cercurile și clasele suplimentare – de asemenea. Ce să faci acasă la copil? Și cel mai important, ce părinții să-l ocupe? La urma urmei, atât de mult vreau să fie ceva util, educativ, benefic, și nu jocuri pe calculator fără sens sau clipuri video pe #youtube.

Noi avem o soluție!

Voluntarii RVC oferă activități educaționale online pentru copii pentru toate gusturile și pentru orice vârstă!

Ce clase vă invităm să vizitați:

  • School Ready – pentru copii de 5-6 ani

Acestea sunt lecțiile pregătitoare pentru școală, în care copilul va învăța să citească, să scrie, să numere, de asemenea îl vom învăța limba rusă și română și chiar vom învăța să desenăm.

Lecțiile au loc în fiecare luni și joi, la ora 12.00, pe această temă pe link-ul

  • #Eusingur и Atelier de artă – pentru copiii de 7-10 ani

Acestea sunt modele unice care nu vor lăsa cu siguranță indiferența copilului dumneavoastră. Ca parte a programului #Eusingur, voluntarii îi învață pe copii tehnici de siguranță, autoapărare, prim ajutor, învață cum să gătească singur masa de prânz, vorbesc despre cum să se comporte atunci când părinții nu sunt acasă.

Iar clasă de „Atelier de artă” va apela cu siguranță la băieții creativi. În aceste lecții se creează Gizmos uimitoare și falsuri din materiale improvizate. Desenăm, facem ORIGAMI, sculptăm și facem împreună cu copiii voștri!

 “#Eusingur se desfășoară în fiecare marți și joi la ora 14.00, dar Atelier de artă ” fiecare duminică ora 12:00

  • Talking English – pentru copii de 10- 14 ani

Talking English –acestea sunt lecții uimitoare de limba engleză, care chiar și după o perioadă scurtă de timp va ajuta să înțeleagă subiecte gramaticale complexe, să învețe o mulțime de cuvinte noi, să insufle dragoste pentru limbă, precum și pentru a ajuta la depășirea barierei lingvistice. Voluntarii proiectului au o vastă experiență în lucrul cu copiii, sunt disponibili pentru a prezenta informații și pentru a găsi o abordare pentru toată lumea.

Lecțiile se desfășoară luni, miercuri și vineri, la ora 16.00 – link-ul

  • Creation Space – pentru adolescentii 15-18 ani

Pentru a depăși teama de a vorbi în public, pentru a învăța abilitățile de calificare oratorie, pentru a câștiga încrederea în sine – puteți aici. Vă invităm la lecții interesante și neobișnuite “Creation Space”.

Cursurile au loc în zilele de marți, la ora 19: 00, în direct – link-ul

  • ДаНетки – copii 7-9 ani 

E prima dată când auzi cuvântul ăsta? Ei bine, asta e perfect normal, pentru că danetki nu a apărut cu mult timp în urmă. Daneta este un puzzle logic care te va face să te gândești înainte de a da răspunsul corect. Regulile sunt foarte simple: îți spun o poveste și, pentru a-mi da răspunsul corect, poți să-mi pui întrebări, dar numai cele la care pot răspunde Da/Nu. Și astfel, prin eforturi comune cu întreaga echipă de jucători, puteți găsi un răspuns demn la puzzle. Ne vedem în fiecare marți la ora 16.00 aici link-ul

  • Descoperă jurnalistul din tine – adolescentii 14-17 ani

Vrei să înveți o nouă profesie Gratis în timpul carantinei? Știi să scrii texte frumoase? Îți place să vorbești la cameră? Ai ghicit despre ce profesie vorbim? Corect, jurnalistă. Datorită acestei profesii, puteți învăța cel puțin o abilitate de elocvență, și, ca un maxim de efort, puteți fi coapte pe ecranele televizorului. În fiecare săptămână, vineri, la ora 13: 00, Te așteptăm la cursuri online de Jurnalism. Nu ratați șansa de a deveni celebru ține link-ul

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00