fbpx
Înregistrare
Meniu
Creation Space

Participanții  proiectului au trecut deja la a șasea lecție, ceea ce înseamnă că sunt aproape de obiectivele și foarte curând băieții vor fi gata pentru prima dată să iasă pe scenă și să ne bucurăm de spectatori sale definitive performantele!

Ocupația a mers bine, iar coordonatorul proiectului a împărtășit ceea ce era pe ea!

În prima parte, băieții au discutat un subiect important pentru speaker, cum să se implice și să intrige publicul. De asemenea, ei au început deja să discute performanțele lor finale. Temele lor sunt foarte diverse și foarte interesante și suntem siguri că nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Coordonatorul proiectului consideră că sînt absolut gata să evolueze, de aceea așteaptă cu nerăbdare pe toți cei de la 29 noiembrie, la ora 18.30, la concert. La urma urmei, cu cât mai mulți spectatori-cu atât mai rece experiența, nu?

A doua parte a lecției pentru participanți a avut loc lectorul nostru-Roman Gluck un speaker cu experiență și Aichi guru, care lucrează cu noi deja sezonul 2. Și nu e de mirare că de data aceasta toată lumea a fost încântată de prelegerea lui! Romanul a vorbit despre cum să facă o prezentare corectă, și-a împărtășit experiența și a ținut un warm-up pentru pregătirea pentru performanță. Vreau să vă mulțumesc nu numai domnului Roman, ci și tuturor lectorilor pentru o astfel de asistență voluntară și astfel de prelegeri uimitoare. Prieteni, așteptați noi știri și veniți la spectacolul final al proiectului pe 29 noiembrie, la ora 18.30, iar noi mergem mai departe!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00