Înregistrare
Meniu
Concursul “Fă un bine”

Amintiți-vă, nu demul am lansat concursul „Fă un bine” care avea ca scop crearea unui aspect unic pentru proiectarea unui troleibuz, ce va reflecta ideea de asistență bună și reciprocă?  Deci suntem bucuroşi să vă comunicăm că câștigătoarea concursului a devenit  Maria Serjuk. Maşa noastră, a reușit să reflecte această idee, cu ce şi o felicităm.

Dacă ați reușit să călătoriți cu acest troleibuz minunat, atunci 100% ați observat aceste culori frumoase și un design uimitor, care nu numai că ridică starea de spirit a cetățenilor Chișinăului, dar şi începe să șoptească „fă o faptă bună”!

Suntem siguri că toți care cel puțin au văzut troleibuzul nostru, nu doar se vor aprinde cu ideea cel puţin să călătorească în el, iar după această mică călătorie, toţi vor începe să facă pași mici spre fapte bune și apoi sigur nu vor putea fi opriți – știm acest lucru din propria experiență.

Noi mulţumim partenerii noştri TMG Moldova. Transport Municipal Group şi Primăria Municipiului Chișinău pentru sprijinul și lansarea troleibuzului „Good Deeds”, care de pe 29 aprilie deja circulă pe traseu și va continua călătoria până în august 2018.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00