fbpx
Înregistrare
Meniu
Concursul „Fă un bine”

Tendința creării obiectelor de artă câștigă popularitate şi în Republica Moldova! Acest lucru bucură nespus de mult artiștii talentați locali care acum își pot arăta lucrarea întregului oraș. Anume astfel de persoane curajoase caută RVC.

Concursul “Fă un bine” și vă invităm să participați la el! Este concursul care nu poate să nu placă artiștilor talentați locali. El va ajuta să-și declare munca și să-și prezinte propriul obiect de artă întregului oraș.  RVC din nou este în cautarea designerilor talentați.

Scopul concursului: crearea unui aspect unic pentru decorarea troleibuzului, care să reflecte ideea binelui și ajutorului reciproc. Informații mai detaliate privind termenii de referință și regulile concursului pot fi găsite în fișierele atașate.

Dacă crezi că lucrările tale merită să participe în concurs, nu ezita să  ataşezi lucrarea (îndeplinită conform tuturor regulilor) la formularul de cerere, pe care îl poţi găsi pe site-ul rvc.md. Nu amâna pe mai mult timp, deoarece cererile sunt primite numai în perioada 22 – 5 aprilie!

Regulament

Termeni de referință

Șablonul

  Ваше имя

  Ваш e-mail

  Телефон

  Дата рождения

  Описание макета

  Файл в формате jpg

  +373 (22) 509 646
  +373 69020369
  Chișinău, str. E.Doga 5,
  of. 309, 310, 312
  Luni - Dum.
  15:00 - 21:00