fbpx
Înregistrare
Meniu
„Clubul Femeilor Fericite”

         În această duminică, în cadrul proiectului „Clubul femeilor fericite” a avut loc o întrevedere pe un subiect important și actual: „resentimente pentru bărbați și iertare”.

        La această întâlnire a fost invitat psihologul Elena Roibu – un adevărat profesionist în domeniul său! Pentru asta vrem să-i mulțumim încă o dată pentru că și-a dedicat timpul proiectului nostru, ne-am împărtășit cunoștințele și experiența cu participanții noștri și, de asemenea, a dat recomandări acesta este un lucru – de neprețuit!

        Sunteţi de acord că de multe ori ne confruntăm cu situații diferite, fiecare dintre care lasă un anumit semn în noi: pozitiv sau negativ. Cel mai rău dintre toate, desigur este dacă această urmă este negativă și, dacă sunt resentimente. Resentimentele se acumulează în noi și devin un mecanism distructiv care începe să lucreze împotriva noastră, dezvoltarea noastră și obținerea armoniei interne. Prin urmare, este important să învățați să iertați.

Mulțumim foarte mult, tuturor participanților noștri dragi care vin în clubul nostru, simțim că împreună ne dezvoltăm, ne îmbogățim și devenim mai fericiți. Și, bineînțeles, schimbăm emoții pozitive,  ne umplem cu energie uimitoare și câștigăm forțe!

        Мы говорим большое спасибо, всем нашим дорогим участницам, который приходят в наш Клуб, мы чувствуем, как вместе мы развиваемся, обогащаемся и становимся счастливее. И, конечно же, обмениваемся позитивными эмоциями, наполняемся потрясающей энергией и набираемся силами!

Vino la noi in  „Clubul Femeilor Fericite” și fii mai fericit!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00