fbpx
Înregistrare
Meniu
CEREMONIA ” VOLUNTARUL ANULUI 2019”

 

Cel mai mult așteptat eveniment al anului – ceremonia „voluntarul anului” a avut loc pe 8 decembrie, ceremonia a fost dedicată Zilei Internaționale a voluntarului, care a fost sărbătorită în întreaga lume pe 5 decembrie. În mod tradițional, în această zi, acordăm celor mai buni și mai activi voluntari ai Centrului nostru! Dar, de asemenea, în acest an, Centrul nostru și – a sărbătorit ziua de naștere-a împlinit 5 ani!

Invitațiile la ceremonie au fost primite de prietenii, partenerii noștri și, bineînțeles, voluntarii Centrului nostru, împreună cu care au venit părinții lor, a doua jumătate și prietenii, pentru a le susține și a se bucura pentru ei. Decorurile festive, oaspeții eleganți, deliciile rafinate, spectacolele luminoase au creat o atmosferă incredibilă și solemnă.

În acest an am obținut 6 premii ale Președintelui Republicii Moldova: Orlioglo Alexandr, Pijevskaia Antonina, salii Vladimir, Perciun Artem, precum și 2 dintre ei au primit voluntari de la periferie. Cu un discurs făcute de Serghei Mișin – consilier al Președintelui Republicii Moldova pentru relații interetnice, Ion Ceban – primarul orașului Кишенев, Gheorghiu Ivan – secretar de stat pentru tineret și sport, Ministerul Educației, Culturii și Științei – au felicitat și i-au înmînat premiul voluntarilor noștri.

În cadrul programului au fost prezentate 8 nominalizări:

* Cel mai activ voluntar pentru sistemul de puncte – au fost premiați cei mai activi voluntari 50
* Vechi cronometrat RVC
* Breakout al anului
* Proiectul anului
* Voluntar pentru Republică (Bălți, Rîbnița)
* Coordonator voluntar
* Partenerul anului
* Povești de voluntari

Cadouri, diplome și, desigur, lanțuri prețuite cu litera „חי” (hai), care din ebraică se traduce ca „viața” a devenit un cadou special pentru muncitorii noștri buni

Seara de plumb a fost Nikita Soloviev, iar echipa RVC condusă de directorul Centrului Railean Nikolai a acordat cu mândrie cele mai bune! Dar asta nu e tot! Pe tot parcursul serii oaspeții au avut parte de video, realizate special pentru sărbători, презентующие succesele Centrului, victoria voluntari, după premiere au venit un grup de Sunstroke Project, care au interpretat melodii si felicitat de voluntari, cu ocazia zilei profesionale. După eveniment, toți cei care au venit au așteptat un bufet, precum și un box selfi, în care toată lumea ar putea să facă o fotografie și să-l aducă în memorie

Mulțumim tuturor oaspeților care au venit, tuturor celor care ne-au împărtășit bucuria și, de asemenea, profităm de ocazie, mulțumim tuturor voluntarilor noștri care dau zilnic bunătate, ajută oamenii și lucrează pentru binele societății noastre! Datorită dvs., Centrul a fost în jur de 5 ani și face astfel de progrese mari-vă mulțumesc pentru dvs.!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00