fbpx
Înregistrare
Meniu
Ceremonia „Voluntarul anului 2017”

Pe 5 decembrie deja de 32 de ani se sărbătorește Ziua internaţională a voluntarilor. În această zi, milioane de voluntari sărbătoresc finisarea sezonului activității lor, evaluează realizările și se bucură de o odihnă bine meritată.

Pentru această sărbătoare Centrul Republican al Voluntarilor RVC a pregătit premiul anual ”Voluntarul Anului” în diferite nominalizări. Laureații acestui an au primit diplome de participare activă la activitățile de voluntariat, pentru crearea și dezvoltarea propriilor proiecte, precum și pentru cooperarea și asistența partenerilor în proiectele majore. Fiecare dintre ei a primit, de asemenea, un cadou special – un lanț de argint cu litera ”hai”, ceea ce înseamnă în ebraică ”viață”. Acest simbol reflectă contribuția voluntarilor la viețile celorlalți și își amintește de responsabilitatea față de aceștia. Îi oferim celor mai dedicați voluntari din acest an ca un semn de recunoștință pentru munca lor.

Premiul a fost însoțit de un spectacol colorat, cu participarea unui trupe de dans Black & White Dance Center și trupei DoReDoS. Ei au suplinit atmosfera emoțională, de bucurie, mândrie și fericire. A fost o seară care a devenit o răsplată decentă pentru munca grea și responsabilă a voluntarilor noștri.
Mulțumim partenerii evenimentului: JDC KishinevThe Kishinev Jacobs Jewish CampusComunitatea Evreiască din MoldovaCentrul Evreiesc de Binefacere din Bălți „HĂSĂD IAACOV”

Mulțumim tuturor celor care au fost cu noi în această seară!

– Foto FB: https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2027607080820451
– Video youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KrYyhKJezAE

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00