fbpx
Înregistrare
Meniu
Cât de distractiv să te întâlnești cu prietenii

Desigur, carantina ne-a lipsit multe: plimbări, călătorii, întâlniri cu prietenii. Dar nu e nevoie să te plictisești. În toate, trebuie să vă căutați avantajele, să veniți cu ceva nou pentru dvs., să vă distrați, să faceți ceva. Amintiți-vă, trăim într-un milion de posibilități. Și chiar să se întâlnească cu prietenii, fără a perturba regimul de auto-izolare-real!

Vă vom ajuta să organizați o petrecere on-line rece!

  • Karaoke.

Nimic nu ridică starea de spirit, nu se distrează și nu se apropie ca cântând împreună, nu-i așa? Ar dori să cânte cu prietenii în karaoke-o idee mare! Site-ul Watch2gether permite unei conferințe online să ruleze Versuri. Aranjați-vă cu prietenii pentru o întâlnire la un moment dat, stocați-vă pe bunătăți și pe o dispoziție excelentă, precum și pe cele mai iubite și vesele melodii și, vă asigurăm, seara va fi amintită de toată lumea pentru o lungă perioadă de timp!

  • Petrecere

Aranjați petrecerea! Da, exact cum vă place să aranjați, adunându-vă împreună. Apelați colegii de clasă preferați, colegii de muncă care sunt atât de plictisiți, prietenii lor obișnuiți, aranjați o întâlnire și, din punct de vedere tehnic, vă va ajuta să vă pregătiți aplicația HouseParty. Practic, nu este diferit de aplicațiile obișnuite pentru a crea conferințe online. Singurul lucru este că, dacă te plictisești la un moment dat, există o mulțime de jocuri reci în aplicație.

  • Du – te la film, te rog!

Cu toții ne place un film bun, dar urmăriți-l într-o companie bună ne place chiar mai mult. Să facem o astfel de vizionare! Extensia Netflix Party vă va permite să vă adunați prietenii cu care doriți să vizionați un film împreună, în timp ce puteți discuta despre el într-un chat care va fi deschis într-o fereastră din apropiere. (Extensia funcționează numai în browserul Chrome)

  • Jocuri de masă-acum online!

Dacă compania dvs. este un fan al jocurilor de masă, atunci există o sugestie și pentru dvs. să le jucați online. Un favorit al tuturor monopol este disponibil pentru toți cei care doresc on-line- https://www.pogo.com/games/monopolyclassic?sl=2&gamekey=monopolyclassic#game  și  https://en.boardgamearena.com/ veți găsi 175 de jocuri disponibile în 41 de limbi ale lumii. Și, desigur, https://tabletopia.com/ în cazul în care vă va aștepta la o listă la fel de atractiv – 800 de jocuri pentru toate gusturile.

  • Vrei să ne jucăm?

Dacă totuși preferați să vedeți interlocutorii lor, să comunice cu ei și să se joace în același timp, Jocuri distractive, apoi încercați să joace împreună într-un bun vechi”crocodil”. Explicați-vă reciproc cuvintele cu gesturi, complicați-vă sarcina și încercați să puneți și cuvintele melodiilor lor. Vă asigur că râdeți și vă veți petrece timpul împreună. Sau jucați jocul „răspundeți în 5 secunde”. Esența jocului este că, în doar 5 secunde participanții la rândul său, va trebui să numească scriitori, țări, mașini și mai mult pe anumite litere. Quest-uri vă puteți gândi la tine și trage dintr-o pungă, fără să se uite.

Și, în cele din urmă, aș dori să dau câteva sfaturi pentru a vă întâlni cu prietenii a fost foarte cool și cu siguranță a vrut să repete.

  • Invitați oameni bine cunoscuți unul cu celălalt pentru a evita tăcerea jenantă, astfel încât nimeni să nu se plictisească și să se simtă „în largul lor”. Să fie colegii dvs. de clasă, colegii de muncă, Compania-oamenii care au ceva în comun.

  • Cereți tuturor participanților la conversația viitoare să se familiarizeze bine cu aplicația în care se planifică întâlnirea. Întotdeauna se pierde interesul și se estompează entuziasmul atunci când cineva nu se poate conecta mult timp, porniți microfonul sau camera.

  • Împreună cu prietenii sau, dacă sunteți, ca să spunem așa, prezentatorul, apoi pe cont propriu, pregătiți un plan de petrecere sau de întâlnire, descrieți ce veți face.

  • Și, bineînțeles, stocați-vă într-o stare bună!

Vă dorim mult noroc și sperăm că informațiile vă vor ajuta în organizarea distracției de clasă.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00