Înregistrare
Meniu
Călătoria voluntarilor la adăpostul pentru animale

    „Noi suntem responsabili pentru cei care i-am îmblânzit” – cât de des auzim această frază, cât de mult sens este pus în ea, dar cu părere de rău, dar atît de puţin reuşim să facem din ceea ce ar trebui. Cât de des a sângerat inima ta la vederea unui pisoi înghețat nefericit sau unui cățel flămând?Suntem siguri că există mulți oameni buni printre noi care ajută şi îngrijesc animalele fără stăpân.

    Și noi înșine nu facem excepție. După cum probabil știți deja, nu este pentru prima dată când venim în adăpostul pentru animale din Anenii Noi, cu numele atrăgător.“Insula Speranţei”. Acolo suntem mereu întâmpinați cu dragoste, recunoștință și bucurie fără limite prin ochii prietenilor noștri cu patru picioare. La 21 octombrie, a avut loc următoarea noastră vizită. Am avut o vizită minunată și productivă, cel mai important, am ajutat la construirea de cuştilor, am mers la plibare cu amicii noştri, ne-am jucat, i-am hrănit, i-am adus multe daruri și am dat acestui loc căldura și iubirea.

     Dorim să mulțumim tuturor celor care au donat lucrurile adăpostului și celor care au participat la călătorie! Animalele au nevoie de îngrijire, ajutor și iubire. Deschideți-vă inima pentru fapte bune şi împreună o să facem lumea mai bună !

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00