fbpx
Înregistrare
Meniu
Bag to School

Centrul de Voluntariat RVC inițiază o acțiune caritabilă numită „Bag To School” de 1 septembrie pentru a susține copiii din familii numeroase. Bunătatea și grijа se apropie de începutul noului an școlar!

Începând cu 1 august și până pe 25 august, Centrul de Voluntariat RVC invită toți binevoitorii să participe la acțiunea de caritate „Bag To School”. Este o oportunitate neprețuită de a aduce bucurie și zâmbete copiilor din familii numeroase, pe măsură ce se pregătesc pentru un eveniment emoționant și important – primul an școlar. Pe 26 august, voluntarii RVC se vor aduna pentru a distribui rucsacuri și articole școlare copiilor inspirați, gata să întâmpine noul an școlar cu optimism și entuziasm.

Ce puteți cumpăra pentru un copil:

• Rucsacuri, gentuțe școlare, saci pentru echipamentul sportiv

• Rechizite școlare (caiete în linii și pătrățele, învelitori pentru manuale și caiete, penare, rigle, pixuri, creioane simple, radiere)

• Seturi creative (vopsele, albume de desen, creioane colorate, pensule de desen, plastilină)

Vă invităm pe toți cei dornici să se alăture activității noastre bune și să creeze momente de bucurie și de neuitat pentru copii. Contribuția dumneavoastră va fi un sprijin și o sursă de inspirație pentru mințile tinere pregătite să cucerească cunoștințele și visele.

Unde puteți lăsa darurile: Centrul Republican al Voluntarilor, str. Eugen Doga 5, biroul 310.

Pentru informații suplimentare, puteți lua legătura cu coordonatoarea noastră:

069866779 – Ecaterina

Să facem împreună începutul acestui an școlar deosebit de călduros și de neuitat pentru copii, oferindu-le speranță și încredere în propriile lor puteri!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00