Înregistrare
Meniu
„B-SAFETY” – timpul să ai grijă de tine!

„B-SAFETY” – timpul să ai grijă de tine!

În orice afacere este important un echilibru între muncă și timp liber, altfel devine foarte dificil să eviți epuizarea emoțională. Voluntariatul este, de asemenea, expus acestui risc, pentru că a sprijini, a ajuta și a fi aproape de cei care au nevoie necesită mult angajament din partea noastră.

Cum putem evita asta? Investește în tine, fii aproape de oameni cu gânduri similare și, bineînțeles, organizează-ți retrageri. Inspirați de aceste gânduri, lansăm proiectul B-SAFETY susținut de granturile BEARR.

„B-SAFETY” este un seminar educațional itinerant de o zi, care va avea loc pe 17 iulie, pentru voluntarii noștri activi pe termen lung, pentru voluntarii de pandemie și voluntarii de criză care lucrează cu refugiații din Ucraina. Seminarul are ca scop aprofundarea și studierea elementelor de bază ale siguranței în diverse domenii pentru a menține motivația voluntarilor, a educa și a preveni burnout-ul foarte emoțional.

În cadrul seminarului, specialiști din diverse domenii vor pregăti voluntari în prim-ajutor, siguranță pe internet, alimentație adecvată, ajutor în extinderea cunoștințelor despre voluntariat și motivație și acordă sprijin psihologic.
Fiecare dintre vorbitorii invitați va dezvălui tema siguranței pentru voluntarii pe termen lung, răspunzând ideii generale a proiectului B-SAFETY.

„Acest proiect a fost susținut de The BEARR Trust Small Grants Scheme”
„Acest proiect a fost susținut de schema de granturi mici BEARR Trust”

Prin preînregistrare.
https://forms.gle/TQBHCbFGm1ABuHtv9

Infoline: 069020369, 060062039 Irina

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00