fbpx
Înregistrare
Meniu
Admitere: „Originile milei: Socializare”

Vine perioada rece, ceea ce înseamnă că va fi mai greu pentru clienții noștri vârstnici să iasă afară. Mulți dintre ei vor încetă complet să părăsească apartamentele lor și, din nefericire, vor fi tăiați de lumea exterioară. În această perioadă, ei vor avea nevoie ca niciodată de sprijinul tinerilor energici, care nu vor permite bunicilor să se scufunde în starea melancoliei tomnatice.

În acest sens, căutăm tineri sociabili și deschiși, care sunt gata să-și dedice timpul pentru a participa la proiectul Originile milei: Socializare”. Această direcție constă din mai multe programe. Puteți să vizitați clienții acasă, să discutați, să întâlniți cu ei Shabbat-ul, să decorați tzedakah, să faceți ateliere de artă și multe altele. În schimb, veți simți că ați devenit mai conștienți de problemele și particularitățile generației mai în vârstă.

Aveți dificultăți în comunicarea cu persoanele în vârstă? Acest lucru nu va fi un obstacol pentru dvs., deoarece în cadrul proiectului în mod regulat au loc întâlniri cu un psiholog care vă va ajuta să vă eliminați barierele și temerile.

Pentru a vă înscrie la proiect, contactați coordonatorul proiectului Tatiana Trohin (068171621). Vino și invită-ți prietenii!

Împreună vom ajuta bunicii să depășească sentimentul de singurătate!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00