fbpx
Înregistrare
Meniu
Acum sau niciodată!

De fapt, carantina ne-a făcut să înțelegem fiecare dintre noi în ce ritm furios trăim! Un tam-tam solid, ne rupem între familie și muncă, diverse afaceri de uz casnic și întâlniri cu prietenii, studiu, sport-fiecare din lista sa, și mulți dintre ei este pur și simplu imens. Întotdeauna ne plângem de 24 de ore în fiecare zi. Desigur, nu așa ne-am imaginat o vacanță prețuită,dar în toate, trebuie să ne căutăm avantajele. La urma urmei, după cum știți, nu se poate schimba situația – schimba atitudinea față de ea.

Acum vom împărtăși cu dvs. o listă de cazuri pe care nu ați avut timp înainte:

           1.        Petrece timp cu cei dragi.

Desigur, du-te afară, du-te unul la altul pentru a vizita noi nu putem, dar petrece timp cu casa nu numai că este posibil, dar, de asemenea, nevoie. Aranjați o seară de vizionare a filmelor, jucați un joc de bord cu întreaga familie, pregătiți cina pentru cei dragi. Acestea sunt momente valoroase care vor înveseli, vor rămâne cu siguranță în memoria tuturor și datorită lor, veți avea cu siguranță un moment bun.

2.         Curățenie în apartament, delimitarea hainelor din dulap.

Aranjați curățenia generală. Îndepărtați-vă în acele locuri la care, de obicei, „nu atingeți mâinile” – rafturile superioare, dulapurile îndepărtate. Asigurați-vă spațiul confortabil. Curățați-l pentru ca ceva nou și bun să vină în viața voastră.

Dezasamblați garderoba. Sperăm că vremea va continua să ne mulțumească, primăvara merge totuși. Scoateți lucrurile de iarnă, spălați și uscați pantofii de iarnă. Puneți lucrurile în ordine în garderoba de primăvară, spălați-le și mângâiați-le. Înveseliți-vă astfel încât să fie frumos să alegeți ce să purtați în aer liber atunci când putem merge în cele din urmă la o plimbare.

Lucrurile bune pe care nu le veți mai purta (și acestea sunt disponibile pentru toată lumea) sunt, de asemenea, puse în ordine și pregătite pentru a anula regimul de carantină pentru a le atribui celor nevoiași.

3.           Cursuri online

Adesea ne gândim la ceea ce ne-ar plăcea să facem, la ceea ce ne-ar plăcea să învățăm, dar de multe ori ne referim la faptul că nu avem timp pentru asta și pare o scuză destul de bună. E timpul. Înscrieți-vă la cursuri de limba engleză, Învățați să coaseți, începeți să dansați-dedicați acest timp pentru auto-dezvoltare, învățați ceva nou.

4.            Sport

Cu toții vrem să fim sănătoși și să fim în formă bună, dar, de asemenea, credem într-un fel că nu este timpul să găsim în programul său strâns. Acum este! Și, de asemenea, datorită internetului, există, de asemenea, posibilitatea de a juca sport la domiciliu. Găsiți încărcături video, exerciții pentru anumite grupuri musculare – antrenamente la domiciliu-și înainte!

* Amintiți – vă că întregul echipament sportiv, dacă nu îl aveți, este ușor să înlocuiți alte articole-dorința principală.

5.           Ocupații de artă

Creativitatea ajută întotdeauna să facă față experiențelor, să stropească emoțiile, să se exprime și este, de asemenea, o bună sursă de energie. Dacă ați desenat vreodată, sculptat, ați făcut ceva din hârtie-ați observat cu exactitate după, o stare de plenitudine, mai ales dacă rezultatul v-a mulțumit, nu-i așa?!

Amintiți – vă ce ați vrut să faceți,  faceți-acum este momentul să vă aduceți planurile de viață la normal!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00