fbpx
Înregistrare
Meniu
10 idei cu ce să te ocupi în carantină

În lumea noastră din secolul 21, nu avem timp pentru nimic. Suntem întotdeauna ocupați cu ceva și, dacă nu suntem ocupați, suntem atât de obosiți în timp ce suntem ocupați, încât nu mai putem face nimic. Și deci, atâta timp cât aveți o vacanță neplanificată, echipa RVC a pregătit pentru tine Top 10 idei cu ce te ocupi ]n timpul carantinei:

1. Vizionarea filmelor motivante
Apropo, am împărtășit anterior o selecție minunată de filme pe pagina de facebook -puteți folosi! Dar voi lăsa asta aici!

2. Citirea cărților
Am început să citim mai rar – trebuie să corectăm. Apropo, ar fi util să citiți cărți despre sănătatea umană

3. Începeți curățarea generală, sortați hainele din dulap
Această activitate va dura cu siguranță mult timp, iar când nu acum. Prin curățarea spațiului, pregătim un loc pentru ceva nou.

4. Заняться медитацией
Meditația nu este doar o moochie și o întâlnire pe podea! Acestea sunt practici profunde! Pentru a aborda corect această problemă – este nevoie de mult timp. Toți avem unul acum!

5. Petrece seri calde cu cei de acasă.
Suntem cu toții în mod constant în afaceri și chiar trăind cu părinții lor, cu a doua jumătate, uneori nu avem timp și energie pentru conversații calde pe suflete o seară moale pentru o ceașcă de ceai.  Încearcă!

6. Dezvoltare
Începeți sau poate continuați să învățați o limbă străină. Înregistrați-vă pentru cursuri online. Stăpânește ceva nou. Sau poate ai visat mereu să pictezi? Acum e momentul!

7.Pregătiți un nou fel de mâncare
Răsfățați-vă și pe cei dragi cu ceva delicios. Sau poate va fi o creație colectivă. Apropo, RVC a lansat cartea ” Rețetele bunicii mele evreiești” – există o sută de rețete reci! Nu-mi mulțumi pentru idee!

8. Faceți un cadou cu propriile mâini
Acesta este un motiv excelent de a distrage atenția, de a face creativitate și de a face un iubit plăcut.

9. Ajuta vecinii în vârstă.
E important! Nu uitați în carantină că cineva are nevoie de ajutor. Respectând toate regulile (antiseptic, mănuși, mască), puteți merge la magazin sau la farmacie și puteți ajuta un vecin în vârstă (vecin) să cumpere lucrurile necesare.

10. Începeți să faceți exerciții dimineața / faceți sport
Sănătate! Pe internet o mulțime de formare online, porniți-le, încărcați o stare de spirit bună, la sfârșitul dans pentru melodia preferată și crede-mă, ziua va fi super!

„Dacă nu poți schimba situația, schimbă-ți atitudinea față de ea.” Luați tot ceea ce se întâmplă pozitiv, căutați argumente pro și vă vom ajuta în acest sens.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00